Panelne zavese kot notranja dekoracija

Se sprašujete kako vašemu domu popestriti videz, ga narediti bolj modernega in očem privlačnega. Ne trudite se s pleskanjem sten vsako leto in risanjem vzorcev nanj. Od zdaj naprej se raje odločite za panelne zavese, s katerimi lahko v vaš dom pripeljete mavrico.

Trend zadnjih nekaj let so panelne zavese, s katerimi zasenčite vaš bivalni prostor. A poleg tega služi kot dekoracija vašemu domu. Z različnimi vzorci in barvami lahko vnesete v vaš dom svežino in videz, katerega vam bo zavidal vsak.

Proizvajalcev in ponudnikov je ogromno. Zato je tudi ponudba tovrstnih zaves zares ogromna. Tako lahko izbirate med najrazličnejšimi motivi in tako izberete tistega, ki bo vas in vaš dom najbolje opisal. Seveda, če niste ljubitelj vzorcev in motivov, lahko izberete tudi enobarvne panelne zavese, ki bodo vašemu domu dale eleganten in prefinjen videz.

Namenjene so predvsem večjim steklenim površinam, kot so drsna vrata, panoramska okna in steklene stene. Prav pri slednjih boste prišli do največjega učinka, ko se bodo zavese raztezale od stropa do tal in bodo razbile monotonost steklene stene.

Prav tako lahko z njimi pregradimo prostor, če je naše stanovanje manjše in nimamo prav veliko zidov s katerimi bi lahko ločili delavni prostor od bivalnega. Takšen način ločevanja prostora bo najboljši tudi zato, ker ga lahko poljubno spreminjamo brez večjih težav.

Omenjali smo že raznorazne vzorce in motive, med katerimi lahko izbirate. A to še ni vse. Izbirate lahko tudi tkanino po vaši želji. Prav od tkanine je odvisna tudi prosojnost zaves. Najpopularnejše so zavese , ki so rahlo prosojne tako, da skozi njih pronica nekaj svetlobe, kar vzorce in barvo zaves še posebej poudari. Seveda pa si lahko za spalnice omislimo popolnoma neprosojne, tako da bo naš spanec res trden.

Zavese lahko upravljamo na dva načina in sicer ročno ali pa na električni pogon, odvisno od velikosti in oddaljenosti zaves. V vsakem primeru bo izkušnja s panelnimi zavesami res popolna, zato si jih zagotovite tudi vi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.