Magento moduli omogočajo lažje poslovanje

Ne vemo, če ste se že imeli kdaj možnost srečati s pojmom Magento moduli. Če pa ste uspešni v svojem poslu, pa vam je pojem verjetno več kot pa le jasen. Predstavlja posebne module, ki nam omogočajo izjemno enostaven uvoz artiklov, in sicer brez nepotrebnega ročnega vnašanja podatkov. To pa je nekaj, kajneda? Samo pomislite lahko, koliko časa ter energije nam to lahko privarčuje. Podatke o artiklih tako lahko dobimo od našega dobavitelja, vsebovati pa morajo podatke o artiklu, njegovo ceno, zalogo in nenazadnje tudi slikovno gradivo. Glede na podatke, ki nam jih dobavitelji pošljejo, pa lahko naredimo uvoz v svojo spletno trgovino. Takoj za tem, ko so posredovani podatki primerno uvoženi, imamo možnost posodabljanja atributov artikla.

Koliko nas v povprečju stanejo Magento moduli?

Tak sistem nas v povprečju stane nekje do 300 evrov. V praksi nam to lahko predstavlja številne prednosti, ki se jih niti ne zavedamo prav dobro. Artikle s pomočjo teh modulov lahko uvozimo s pomočjo določenih datotek, prav tako pa imamo možnost periodičnega posodabljanja podatkov v izbranem časovnem obdobju. To lahko izvajamo vsak dan in vsako uro. Omogočeno nam je tudi dodajanje novih artiklov, in sicer glede na izbrano kategorijo. Povsem enako je z možnostjo nastavitve marže.

Lahko pa si omogočimo dodatne možnosti

Strokovnjaki s tega področja nam ponujajo celo dodatne možnosti uvoza. Tako nam z veseljem uredijo kompleksnejši uvoz podatkov v našo spletno trgovino. Pri tem jim moramo posredovati ustrezno dokumentacijo v obliki posebnih datotek, in sicer z ustreznimi podatki. S tem si vsekakor zagotovimo uvoz ter ustvarjanje dodatnih atributov iz datotek. Pri tem so na primer mišljeni višina, širina, moč, volumen in še kaj. Prav tako nam je omogočeno avtomatsko generiranje kategorij, ustvarjanje konfigurabilnih artiklov, ustvarjanje povezav ter nadgradnja prodaje. Seveda se za vse možnosti tudi dodatno plača, vendar pa se nam vse to lahko na dolgi rok izjemno obrestuje. Magento moduli so torej odlična, hitra in sorazmerno enostavna rešitev.

Pomembno vlogo ima tudi uporabniški vmesnik

Pri tem pa na primer ne smemo pozabiti na uporabniški vmesnik, ki se prav tako ponaša s številnimi prednostmi. Med njimi so enostaven pregled artiklov, ročno nastavljanje cen ter akcijskih cen posameznim artiklom, urejanje marže posameznim kategorijam ter nastavitve cen oziroma marž za vsak pogled trgovine posebej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *