Kam oditi na razvajanje v paru?

Ko govorimo o razvajanju za dva potem takoj pomislimo na bazene in kopanje, saj je to eden izmed najboljših načinov da se dva skupaj zabavata. To velja še toliko bolje v poletju, kjer komaj čakamo da se osvežimo v bazenu. Razvajanje za dva ima veliko prednosti, saj večina centrov ponuja popuste za takšne priložnosti. Veliko term in takšnih centrov ponuja še hrano, savne, masaže in ostale prednosti za razvajanje za dva. Wellnessi so bilo včasih zgolj na voljo v hotelih in termalnih zdraviliščih. Vendar z razvojem v zadnjih letih se wellness pojavlja v kmečkih turizmih, penzionih in apartmajskih hišah. Več in več gospodinjstev pa se zadnje čase odloča za svoj lasten wellness.

Ti centri ponujajo zelo dobro aktivnosti in storitve za razvajanje za dva. Ponujajo bazene, masažne bazene, savne, solne sobe, različne vrste kopeli, meditacije, jogo, solarij in lepotni centri, razne programe za zdravo prehrano, v nekaterih wellness centrih pa imajo tudi na voljo zdravnike, ki uporabljajo različne metode zdravljenja. Vendar pa poleg poletnih dni pa je wellness zelo uporaben jeseni in pozimi, ko je zunaj hladneje. Saj se takrat pojavi veliko bolezni in drugih obolenj, ki jih lahko v wellness centrih preprečimo.

Eden izmed najbolj popularnih bazenov je masažni bazen ali »jacuzzi«. To je majhen bazen, ki ni namenjen plavanju ampak je namenjen sproščanju in je idealen za razvajanje za dva. Poleg tega imajo še hladne bazene, ki služijo ljudem, ki pridejo iz savne in si morajo ohladiti telo. Razvajanje za dva pa je lahko tudi doma. Dandanes si vedno več ljudi lahko privošči domači wellness center. Lahko si kupijo manjšo savno, ter masažni bazen in se tako zabavata kar doma. Poleg tega si lahko po savni v kopalno kad nalijeta mrzlo vodo in se ohladita po savni in nato postavita ležalnike zunaj na terasi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.