Kakšni šo modni trendi za 2016?

Modni trendi se včasih prav hitro spreminjajo in lahko tistim, ki morda nimajo občutka za modo kaj hitro ponagajajo, da niso več trendovsko oblečeni. Za vas smo zbrali nekaj modnih smernic za letošnjo pomlad, da si lahko že hitro naberete nekaj kosov. Kako lahko v letošnji pomladni trend vključite tudi verižice z imenom?

Sodeč po preteklih tednih mode naj bi modni trendi tokrat zapovedovali naravni videz. Zelo priljubljen naj bi bil tudi naraven stil ličenja, torej kljub temu, da sicer nosimo ličila, se teh ne sme videti.  Pri ustih je še vedno modna rdeča šminka, vendar tokrat v bolj naravnem tenu. Pri očeh si lahko dovolimo nekoliko več svobode in predrznosti, čez pol leta bo namreč zelo priljubljeno imeti modro obrobljene oči, iste barve pa je lahko tudi senčilo. Lasje so bili na modnih brveh tednov mode poglajeni, redko rahlo skodrani. Pojavljali so se tudi sijoči zaključki na koži, kar lahko enostavno dosežete na primer s po meri izdelano ogrlico z imenom. 

Kar se tiče oblek so na modnih brveh bile v ospredju minimalistične barve, lahkotno krojene obleke z občutkom za minimalizem. Pojavljali so se manjši dodatki kot so rože ali karo vzorci. Barve vsekakor letos ne bodo bolj žive ampak bodo ostale v modi pastelne barve. Verižica z imenom večne srebrne barve bo gotovo odlično sovpadala s pasteli.

Tedni mode so tisti prvi, ki zapovejo kakšni bodo modni trendi povsod po svetu. Letos poleti si lahko zase privoščite vedno moderno srebro, ki bo s svojim sijajem obrnila marsikatero glavo za vami. V verižico ali zapestnico si lahko vgravirate kakšen življenjski moto, svoje ime, ime svojega partnerja ali celo najljubšega modnega oblikovalca. Upoštevajoč ta navodila boste pustili vtis, da gotovo veste kakšne so letošnje smernice v svetu mode. S svojo verižico z imenom boste lahko ekstravagantni kakor, da je vaš stilist sam briljantni um Chanela Karl Lagerfeld ali pa konservativnejši, če želite delovati bolj uglajeno. Srebrna ogrlica z imenom pa gotovo pritiče vsakemu slogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.