Kako zapakirati razsuti tovor, kako ga skladiščiti ali transportirati?

http://www.intercommerce.si/sl/katalog/big-bag

V ta namen vam lahko prav pridejo big bag vreče. Gre za zelo velike vreče, ki so narejene iz trpežnega in odpornega materiala, ki prenese tudi zelo velike obremenitve. Zaradi tega se big bag vreče brez problema lahko uporabi tudi večkrat, torej so namenjene večkratni uporabi.

Skladiščenje razsutega tovora

Idealne so za shranjevanje oziroma skladiščenje razsutega tovora. Pri tem so na voljo različne oblike oziroma variante vreč, ki so prilagojene tako, da se lahko uporabljajo za številne namene. Big bag vreče omogočajo tudi izjemno enostavno nakladanje oziroma polnjenje, seveda pa tudi enostavno in zelo hitro praznjenje, saj vsebino le stresemo iz vreče. To je možno storiti tudi s pomočjo viličarja.

Prihranek pri prostoru in času za pakiranje

Še ena odlična lastnost te embalaže pa je, da se lahko vreče shranjuje tudi eno na drugi. S tem je možno prihraniti kar nekaj prostora v skladišču oziroma pri transportu, s čimer se lahko zmanjšajo tudi stroški. Zaradi tega je zelo pomembno izbrati najbolj ustrezno embalažo oziroma slednjo izbrati s premislekom. Marsikdaj se namreč pokaže, da nekoliko višja začetna cena na koncu sploh ni višja, saj vam omogoča tako prihranek časa kot tudi poskrbi za manjše stroške transporta, skladiščenja itd. Sploh pa je izbira optimalna, če se lahko izbrano embalažo ponovno uporabi. S pravilno izbiro lahko tako prihranite:

  • prostor za shranjevanje,
  • prostor na tovornjaku, v kombiju ali drugem vozilu za transport,
  • čas, ki bi ga porabili za pakiranje, saj je tako polnjenje kot praznjenje vreč zelo hitro in enostavno,
  • kar nekaj denarja, saj se lahko big bag vreče ponovno uporabi.

Če bi jih želeli naročiti oziroma kupiti oziroma izvedeti več informacij o njih, obiščite spletno stran intercommerce.si. V ponudbi imajo namreč več različic, ki jih lahko prilagodijo tudi po meri stranke. Poleg tega pa vam bodo znali tudi odlično svetovati glede tega, ali bi bila takšna embalaža primerna za vaše potrebe.