Kaj je menstrualna skodelica Lalicup?

Lalicup je menstrualna skodelica, prva izdelana v Sloveniji, primerna za ženske in dekleta v menstralnih dneh. Je izredno udobna, ekološka in zdravju prijazna, saj je izdelana iz 100% medicinskega silikona in ne vsebuje lateksa in škodljivih BPA. Dekleta jo obožujejo zaradi tega, ker ne suši nožnice in ne draži, ter je odlična za ženske, ki imajo pogoste težave z raznimi vnetji in glivičnimi obolenji. Poleg vsega pa je cenovno najcenejši pripomoček, saj lahko eno skodelico uporabljate več let.

Ena menstrualna skodelica za več let

Menstrualna skodelica je poznana, kot izredno ekološki pripomoček, saj lahko uporabljate le eno skodelico več let, za razliko od tamponov in vložkov, ki so namenjeni le za enkratno uporabo in jih morate redno tudi kupovati. Vse kar potrebujete, da očistite menstrualno skodelico sta voda in krpica, da jo očistite in ponovno porabite, tako doma, kot tudi na javnih straniščih. Seveda pa je ta neverjetni pripomoček tudi zelo ugoden. Za vložke in tampone boste letno porabile kar precej denarja, pri menstrualni skodelici pa lahko ta denar z lahkoto privarčujete, saj vam bo ta služila več let.

Menstrualna skodelica izredno učinkovita

Nikar ne skrbite, če imate močnejšo menstruacijo, saj je njena oblika in prostornina temu tudi primerna. S pomočjo vakuma je umeščena v spodnji del nožnice in vas pri dnevnih aktivnostih in spanjem nikakor ne bo motila. Nosite jo lahko tudi med vsako športno aktivnostjo in tudi med plavanjem, saj ne moti naravnega gibanja telesa. Hkrati pa pripomore k temu, da pri kopanjem in plavanjem v bazenu prepreči vdor vode v nožnico. To skodelico ženske uporabljajo že stoletja in so z njo več kot zadovoljne, saj jim omogoči, da se med menstrualnimi dnevi počutijo udobno. Menstrualna skodelica je tudi zelo enostavna za uporabo, saj je pomembno le, da jo prepognete in vstavite. Njena prostornina pa vam omogoča, da jo lahko praznite le od 2x do 4x dnevno, kar vam prihrani kar pecej časa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.