Gotu kola

Gotu cola je zanimivo ime za izdelek, ki se prodaja tudi v spletni trgovini Nutrisslim.

Gotu cola je izdelek, ki izhaja iz starodavne kitajske kulture. Namen tega izdelka je ohranjati celovitost krvnih žil.

Komu je izdelek namenjen? Izdelek je namenjen vsem, ki imajo probleme z utrujenimi in oteklimi nogami ter vsem, ki imajo težave z razširjenimi venami in kapilarami.

Kako pa Kola deluje?

Kola ohranja celovitost krvnih žil, krepi tonus prizadetih ven ter spodbuja in pospešuje celjenje ran. Pomaga tudi pri utrujenih nogah, saj podpira cirkulacijo. Deluje tudi proti prebavnim razjedam, blaži želodčne rane in bolečine v trebuhu. Podpira kariovaskularni sistem in prispeva k nemotenemu delovanju srca.

Strokovnjaki priporočajo, da se izdelek lahko uporablja v količini 1 do 3 g dnevno. Izdelek lahko vmešamo v vodo, sok ali pa čaj. Izdelek ima nekoliko grenak okus, zato napitek zlahka lahko sladkamo z agavinim sirupom  ali pa ga zaužijemo z limoninim sokom.

Vedeti moramo, da priporočene dnevne količine ne smemo preseči oziroma prekoračiti. Izdelek moramo prav tako shraniti tako, da bo nedosegljiv otrokom, Nosečnicam in doječim materam uporabo tega izdelka strokovnjaki odsvetujejo. To prehransko dopolnilo tudi ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Izdelek se torej prodaja v obliki prahu, in sicer v vrečkah po 125 g. V prvi vrsti pomaga ohranjati zdrav venski obtok. Pospešuje pa tudi celjenje ran, podpira delovanje srca, blaži bolečine v trebuhu, deluje proti prebavnim motnjam.

Če želimo izvedeti več o tem izdelku, lahko pogledamo na njihovo spletno stran, kjer lahko vidimo, da bio spletna trgovina prodaja še veliko drugih izdelkov, ki pripomorejo k našemu kvalitetnemu in bolj zdravemu načinu življenja.

Spletna trgovina Nutrisslim na prodajnih policah nudi super hrano, zdravo prehrano, športno prehrano ter naravno kozmetiko. Vsi izdelki so predstavljeni zelo natančno, poleg je napisana tudi njihova cena, spletna stran pa je prav tako bogata tudi s slikovnim gradivom.

Kakorkoli že, splača se nam pregledati spletno stran trgovine Nutrisslim, saj bomo verjetno našli tudi kaj zase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.