Ženske ročne ure

Ročne ure se ponovno vračajo v modo! Za marsikoga je to odlična novica, saj so ročne ure modni dodatek, ki lahko prijetno popestri našo garderobo ali pa da zadnjo odločilno piko na i naši opravi. Še posebno, če delate na bolj komperativnem delovnem mestu, ročno uro nujno potrebujete, saj nakazuje na to, da ste resni, vestni, točni, natančni, urejeni, sofisticirani in elegantni. Sploh ženske ročne ure, so obvezna sestavina poslovne obleke za ženske, v kolikor želijo, da jih v poslovnem svetu jemljejo resno.
Kako pa izbrati pravo ročno uro? Verjetno ste opazili, da obstaja nešteto različnih vrst in oblik ročnih ur. Najprej se boste morali odločiti, kakšno obliko želite, urine kazalce ali digitalno uro? Digitalno uro priporočamo samo za športne dejavnosti, kajti za resen vtis ni primerna. Če se odločite za ročno uro z urinimi kazalci, se še odločite kako natančna naj bo, kajti verjetno ste že opazili, da ene sploh nimajo številk, ene imajo tudi samo kazalce. Če imate dobro vizualno predstavo in boste lahko razbrali koliko je ura tudi na taki uri in do s precej natančnosti in gotovosti, potem kar po njo, kajti izgledajo izjemno minimalistično in modno. Če vam gre to težje od rok, nikar, ker vas bo spravljala samo v slabo voljo.

Kaj pa oblika ure in širina paščka? To pa je odvisno od vaše konstitucije in postave. Če ste močnejše postave ali pa zgolj bolj robustne in mišičaste postave, nikar ne kupujte premajhnih ur s pretankim paščkom, ker bo to izgledalo preveč nesorazmerno. Še hujša modna napaka bi bila prevelika ura na izredno drobnih ženskih postavah in rokah, to bi izgledalo naravnost groteskno. Zato kupite ročno uro, ki se bo skladala z vašo postavo in stilom in življenjskim slogom, ki ga imate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.