Nutelina torta

Imate radi torte? Katerega okusa? Imate raje sadne, čokoladne, kremne, smetanove, katere druge? Ne glede na okus in na vaše zahteve, pa je zagotovo torta, zaradi katere se ne morete upreti izzivu in katero lahko pojete tudi takrat, kadar imate občutek, da ničesar več ne morete spraviti vase. Obstaja pa tudi nekaj, kar nam je skupno vsem in sicer, le malokdo ne mara nutele. Mar ne?

Če ste nekdo, ki jo ima rad, potem bo za vas pravšnja tudi nutelina torta. Nutelina torta je zelo priljubljena torta, med otroci in tudi med odraslimi. Tako polnega okusa, tako čokoladna, okusna. Ljubitelji čokolade in nutele se bodo le stežka uprli tej slastni preizkušnji. Seveda se radi pregrešimo pri tovrstnih sladicah, tudi za to, ker jih običajno ne uživamo vsakodnevno, ko pa jih, pa si jih privoščimo.

Torto sicer jemo običajno ob posebnih priložnostih, lahko pa tudi kar tako, kadarkoli. Morda smo nekdo, ki se v trenutku spomni, da bi rad košček torte. Morda nam niti ne predstavlja težave, da se samostojno lotimo kar priprave. In, če imamo vse pri roki, zakaj pa ne. Mogoče pa kaj kmalu nastane nutelina torta, ki je zelo okusna in nas ne čudi njena priljubljenost. Receptov za nutelino torto je veliko, sicer je glavna sestavina kar nutela in nam že besedna zveza veliko pove.

Vsekakor pa je treba upoštevati, da pri tortah lahko kombiniramo marsikatero sestavino, po želji tudi dodajamo razne sestavine, katere bi torto še dodatno obogatile. Pri nuteli se običajno ne branimo lešnikov in podobnih oreščkov, tudi nekaj čokolade več. Da je nutela običajno prva izbira tistih, kateri imajo radi čokoladne kreme, nas seveda ne preseneča, saj je bogatega in polnega okusa. In nas tudi ne preseneča, da nastajajo odlične nuteline torte, zaradi katerih nam ne bi bilo žal niti nekaj več pridobljenih kalorij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *