Nadangeli

Za angele smo vsi slišali in nekako poznamo njihovo poslanstvo. Seveda so tu, da nam stojijo ob strani in so nam v pomoč. In potem so tu še nadangeli. Bitja, ki so celo nad njimi in katera imajo res posebne moči.

Svet je čudovit, zanimiv, raznolik, ima seveda veliko posebnost, da smo na njem različni ljudje. Vsi tako zelo podobni a hkrati zelo različni. In potem lahko z gotovostjo trdimo, da je še nekaj večjega od nas. To močno silo je moč čutiti in smo mogoče celo na lastni koži že kdaj kaj doživeli, kar nam ni bilo popolnoma jasno, kar nas je begalo, mogoče celo prestrašilo. Kar nas je spravilo v drugačno razmišljanje, v to, da smo se zeleli zanimati za onostranstvo, za posebna bitja, ipd.

Tudi onostranstvo je zelo zanimivo, če se le poglobimo vanj, pa vendar, to se ne svetuje, če nismo vešči na tem področju. To pomeni, da moramo resnično dati veliko skozi in se naučiti kar nekaj reči, da lahko vzopostavljamo stik in na kakršenkoli način sodelujemo pri tem. Zato je bolje, da se odločimo in to storimo pri tistih, ki pa so vešči, imajo posebne sposobnosti, katerih so se naučili ali pa so jim bile prirojene. Nekateri to smatrajo za srčeo, drugi za prekletstvo, pa vendar vemo, da nam lahko velikokrat podobne stvari spremenijo življenje tudi na bolje. Če se jih le lotimo na pravi način.

Kdo so nadangeli vsi že vemo in tudi poznamo njihovo nalogo. Če verjamemo vanje, potem vemo, da so skoraj nad vsem v onostranstvu. Zaupamo jim in hkrati čutimo spoštovanje do teh, zaradi njihovih supermoči in sposobnosti. Če želimo pokukati v ta svet, je dobro da za to prej spoznamo nekoga, ki je dejansko dober v tem, ki točno ve kaj počne, kajti slabe izkušnje kažejo na to, da lahko povzročimo z napačnimi načini tudi slabe odzive. Tega si pa seveda ne želimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *