Kje naročiti potiskan lepilni trak?

Potiskan lepilni trak se uporablja v številnih podjetjih, spletnih trgovinah in še marsikje drugje. Z njim lahko na enostaven in učinkovit način označite svoje pakete in embalažo, da bodo tako dostavljavci kot naslovniki takoj vedeli, od koga je pošiljka. Torej gre za funkcionalno rešitev, ki se jo splača uporabljati, hkrati pa lahko na tak način poskrbite tudi za promocijo in boljšo prepoznavnost svojega podjetja, svojih izdelkov in podobno.

http://www.intercommerce.si/sl/katalog/lepilni-trak

Pakiranje kartonskih škatel

Kartonske škatle predstavljajo zelo praktično embalažo, obvezno pa je, da jih pred pošiljanjem dobro zapremo in zalepimo. To je zelo pomembno, saj se sicer med transportom škatla lahko ponevedoma odpre, izdelek pa zaradi tega pade iz nje, se poškoduje, umaže in podobno. Zato je zelo pomembno je, da kartonska  škatla na cilj pride dobro zaprta, zato je treba izbrati ustrezen lepilni trak, ki lahko kar se da najbolje poskrbi za to.

Kakšen lepilni trak izbrati?

Pri izbiri bodite pozorni tako na njegovo debelino kot na to, kako močno lepilo je nameščeno na njem. Najbolje je izbrati prav takšnega, ki je namenjen za lepljenje kartonske embalaže, lepilo na njem pa naj bo solvent, saj to velja za najmočnejše – z njimi bodo vaše kartonske škatle gotovo dobro zalepljene in se nikoli ne bodo odprle kar same od sebe. Na voljo so različne barve, po želji pa lahko izberete tudi potiskanega.

Močen in kakovosten potiskan lepilni trak

Pri zapiranju oziroma lepljenju kartonskih škatel pa lahko uporabimo tudi potiskan lepilni trak, ki bo učinkovito poskrbel za temeljito zapiranje embalaže, hkrati pa tudi zato, da bo ta ustrezno označena z logotipom vašega podjetja, vašimi kontaktnimi podatki, naslovom spletne strani ali s čim drugim.

Na takšen trak lahko navsezadnje natisnete tudi opozorilo, da gre za lomljiv izdelek ali da je treba biti pri rokovanju s paketom čim bolj previden. Na traku je lahko napisan tudi slogan vašega podjetja, nekatera podjetja pa se odločajo tudi za tisk različnih motivacijskih napisov ali lepih misli, seveda pa se lahko vi sami odločite tudi za kakšen drug napis ali motiv.