Kateri kolagen je najboljši od vseh?

Če vas zanima, kateri kolagen je najboljši, se vam splača obiskati spletno stran Holistic.si. Tam si namreč lahko ogledate enega od odličnih izdelkov – Novelius Medical kolagen, ki je nastal na podlagi izkušenj priznanih dermatologov in nutricionistov. Priporočajo pa ga tudi lepotni kirurgi. Njegova najpomembnejša lastnost pa je, da vsebuje kolagenske peptide, ki vam jih bomo predstavili v nadaljevanju.

kolagen

Kolagenski peptidi

Kaj so kolagenski peptidi in kako vplivajo na to, kateri kolagen je najboljši od vseh? Gre za pomembno snov, katere naloga je, da stimulira fobroblaste. Enostavneje povedano: z njihovo pomočjo v vašem telesu lahko nastane nov kolagen, pomaga pa tudi pri tvorbi elastina in hialuronske kisline, ki pomembno vplivata na videz in zdravje vaše kože.

Prav zaradi tega obe omenjeni sestavini – tako elastin kot hialuronsko kislino – najdemo v številnih kakovostnejših izdelkih za nego kožo ter kremah, ki pomagajo preprečevati nastanek gub oziroma lahko z njim poskrbimo za to, da te postanejo na naši koži manj vidne.

Kolagenski peptidi so torej ena od zelo pomembnih sestavin, ki vam povedo, ali je nek izdelek kakovosten ali ne, zato mora biti ta naveden med sestavinami. Tako z jemanjem pripravka ne boste dobili le določene količine beljakovine kolagen, ki ga ta pripravek vsebuje, ampak tudi kolagenske peptide, ki bodo poskrbeli za dodatno tvorbo kolagena v vašem telesu.

Poskrbite za svojo kožo in mladostnost

Novelius Medical hidrokolagen vsebuje kakovostne kolagenske peptide in druge sestavine, ki bodo vaši koži pomagale do mladostnosti in sijaja. Redno jemanje bo poskrbelo za bolj napeto in bolj elastično kožo, kar je predpogoj za to, da so gube na njej manj vidne oziroma da je gub na koži manj. Na tak način boste imeli spet takšno kožo kot nekoč, ta pa bo tudi dobro navlažena in bolj zdrava. Vaš obraz bo tako videti odlično in vsi vam bodo delili komplimente glede vašega videza.

Če se sprašujete, katere kolagen je najboljši, potem se odločite za Novelius Medical hidrokolagen, saj vas ta s skrbno premišljeno zasnovo in sestavinami zagotovo ne bo razočaral!