Glamox radiatorji za učinkovito gretje

Za učinkovito gretje lahko poskrbijo Glamox radiatorji. Če te norveške znamke električnih grelnikov še ne poznate, naj vam povemo, da njihovi izdelki veljajo za ene najbolj kakovostnih na tem področju. Poleg tega pa so še izrazito varčni oziroma energetsko učinkoviti, kar je prav tako pomembno ne le za okolje, ampak tudi za vas – tako se boste namreč lahko ogrevali veliko ceneje oziroma pri ogrevanju privarčevali.

električni radiator Glamox H30

Do 35 % manjša poraba električne energije

Glamox radiatorji so osnovani zelo varčno in v skladu z najsodobnejšimi standardi, zato veljajo za številko 1 med podobnimi grelniki, ki delujejo s pomočjo elektrike. Z njimi lahko namreč prihranite kar do 35 % električne energije. Imajo namreč zelo natančen termostat, ki hitro zazna vsako spremembo temperature v prostoru.

Zaradi tega bo temperatura v prostoru konstantna in brez nihanja, hkrati pa boste na tak način tudi prihranili pri porabi električne energije. Če namreč temperatura zelo pade, bo grelnik potreboval veliko več časa in energije, da ponovno ogreje prostor, kot če ga začne dogrevati takoj, ko se temperatura le malenkost zniža. Poleg energetske učinkovitosti pa imajo omenjeni grelniki tudi številne druge prednosti, zaradi katerih se jih splača izbrati.

Za prav vse prostore

Glamox radiatorji so primerni za ogrevanje dnevnih sob, kuhinj, spalnic in ostalih bivalnih prostorov, pa tudi za ogrevanje kopalnic. V ponudbi tega norveškega proizvajalca boste našli široko paleto različnih modelov, ki omogočajo učinkovito ogrevanje, ki ga lahko prilagodite svojim potrebam ter poskrbite za prijetno klimo v stanovanju. Omenjeni grelniki namreč ne izsušujejo zraka v prostoru, zato ne bodo poskrbeli le za tople prostore, ampak tudi za to, da bo zrak v njih boljši.

Tako lahko poskrbite za učinkovito gretje na najbolj enostaven način, saj grelnik le postavite na samostoječe konzole ali montirate na steno, ga priklopite na elektriko, nato pa se z njim lahko že začnete ogrevati. Pri tem boste navdušeni tudi nad odličnim termostatom, ki vam omogoča veliko prilagodljivost pri nastavljanju želene temperature oziroma določanju želenega režima ogrevanja podnevi ali ponoči.