Angelske karte nam odgovorijo na vsa zastavljena vprašanja

 Že od majhnega smo naučeni, da so angeli bitja, ki pazijo na nas, predvsem takrat, ko smo v nevarnih situacijah. Velika večina ljudi verjame v to, zato odobrava prav vse, kar je povezano z njimi. Izjemno priljubljene so tudi angelske karte, ki jih nekateri vedeževalci uporabljajo pri svojem delu. Lahko pa jih kupimo tudi mi in se z njimi naučimo pravilno ravnati.

Ko imamo pred seboj angelske karte, si moramo vzeti čas

Naročili smo si torej komplet angelskih kart. Ko jih imamo pred seboj, se osredotočimo samo na njih in si vzamemo dovolj časa. Karte moramo najprej po mnenju strokovnjakov blagosloviti s svojo energijo. Vsake karte posebej se moramo zato dotakniti, da jih bomo lahko napolnili s svojo energijo. Pri tem pa angele skozi prosimo, naj nas vodijo pri našem delu s kartami, in sicer na jasen in ljubeč način.

Kdaj bodo sporočila angelov jasna in razumljiva?

Če želimo, da bodo sporočila jasna in razumljiva, moramo poskrbeti za energetsko čistost kart. To pomen, da ko jih bomo vsakič znova vzeli v roke, jih moramo vsakič znova tudi očistiti. Povsem nujno pa moramo to narediti, če so se jih dotikali tudi drugi ljudje in ne samo mi. Če boste imeli pri tem dober namen, jih lahko prečistite na povsem svojstven način.

Kaj sledi?

Nato lahko preidemo k bistvu, torej k postavljanju vprašanj. Angelske karte so pred nami, povsem očiščene. Na glas ali pa tudi v mislih lahko postavimo vprašanje, ki je lahko splošno ali pa povsem konkretno. Karte nato premešamo. Med mešanjem pa se je potrebno osredotočiti na vprašanje, ki je bilo postavljeno. Prenehamo mešati, ko nam tako narekuje notranji občutek. Karte nato razgrnemo, ozadje kart pa mora biti nujno zgoraj, tako da ne vidimo sporočil. Iz snopa izvlečemo tri karte in jih položimo iz leve prosti desni. Prva karta je vzrok za situacijo, druga karta prikazuje, kako moramo ukrepati, tretja pa prikazuje končni izdid.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *